Luxe gourmetschotel

Luxe gourmetschotel

Wat kunnen we u op het gebied van vlees eigenlijk niet bieden? Ons aanbod aan onder meer dry aged vlees is indrukwekkend. Bij ons koopt u alleen vlees dat op natuurlijke wijze geproduceerd is. Wij verkopen vlees met een eerlijk verhaal. Zo hoeft u zich niet schuldig te voelen over het heerlijke stukje vlees dat op uw bord ligt. Een mooi voorbeeld van het vlees dat u bij ons kunt bestellen is de luxe gourmetschotel die we u aan kunnen bieden.

Genieten van de luxe gourmetschotel

Met een luxe gourmetschotel is slechts het topje van de ijsberg genoemd overigens, want ons aanbod mag u gerust indrukwekkend noemen. Zo kunt u prima bij ons terecht voor een varkenspoot kopen, varkenswangetjes, salades, barbecue vlees en zijn we ook uw adres als het gaat om kip- en lamsvlees. We bieden u alleen de meest smakelijke maaltijden en bijgerechten en panklaar producten zoals we ook bekend staan om onze uitstekende rundvlees salade en paté, varkensvlees, vleeswaren en worst en borrelgarnituur.

Kwaliteitsvlees met een duidelijke herkomst

Wij bieden u alleen kwaliteitsvlees met een duidelijke herkomst en hangen aan het aanbieden van dry aged vlees, nog smaakvoller lees dan u van ons al gewend was. Ons vlees heeft een verhaal en wordt met grote passie bereid. Zo zijn we bijvoorbeeld erg trots op het Franse Limousin scharrelrundvlees dat we u aan kunnen bieden. Het is zeer fijn vezelig vlees en door de fijne dooradering en de natuurlijke en gelijkmatige verdeling van vet is sprake van bijzonder lekker vlees.

Trots op de Franse graanvarkens

Trots zijn we ook op de Franse graanvarkens, varkens die een heerlijk leven hebben gehad in een fijn klimaat en in een zeer natuurlijke omgeving bij traditioneel; Franse boeren. In Frankrijk kunnen deze varkens ongestoord hun gang gaan. Ze leven zo lang mogelijk bij de moeder en leven een leven zoals varkens dat vanuit hun natuur doen. Uiteindelijk proeft u dat nadrukkelijk terug in het vlees, dat veel smaakvoller is dan welk ander vlees dan ook. U proeft het eveneens terug in de luxe gourmetschotel, die u gemakkelijk online kunt bestellen en af kunt halen aan de zijkant van de slagerij op die momenten dat het u uitkomt.

U weet dus waar u in het vervolg moet zijn wanneer u zoekt naar alleen het meest smakelijke vlees. Vlees met een duidelijk verhaal en een heldere afkomst. Doe er uw voordeel mee en bestel online alleen het beste vlees en uiteraard de meest smaakvolle luxe gourmetschotel.

Winkelwagen