Dry aged vlees

Dry aged vlees

U kunt gemakkelijk overal en zo’n beetje op elke straathoek wel vlees kopen. Biologisch vlees bestellen is een ander verhaal, zoals dat ook het geval is wanneer u kiest voor dry aged vlees. U weet allang dat wij het adres zijn voor varkenswangetjes, een varkenspoot kopen, salades bestellen en barbecue vlees bestellen. Bij ons koopt u lokaal vlees, vlees voor gourmet en bbq, lamsvlees, kip en maaltijden en bijgerechten. Een andere specialiteit is panklaar producten, zoals dat ook geldt voor rundvlees salade en paté. We bieden u alleen het beste varkensvlees en vleeswaren, worst en borrelgarnituur en al ons vlees heeft zoals bekend een duidelijke herkomst. Wij bieden u natuurlijk geteeld rund- en varkensvlees uit Frankrijk. Daarnaast staan we bekend om dry aged vlees.

Dry aged vlees is simpelweg een stuk smaakvoller

Wij laten rundvlees in het kader van dry aged vlees eerst rijpen, iets wat ook wel besterven genoemd wordt. Op die manier wordt vlees nog een stuk smakelijker. Tijdens dit droog en koud laten besterven, verliest vlees vooral veel vocht. Het wordt minder van gewicht en ook de enzymen van de bindweefsels worden afgebroken. Dit alles -het proces van dry aged vlees- maakt het vlees gewoon een stuk smaakvoller, en daar is het ons uiteraard om te doen. U proeft nadrukkelijk het verschil.

Elk stuk vlees wordt op natuurlijke wijze geproduceerd

Elk stuk vlees dat u bij ons aanschaft is op natuurlijke wijze geproduceerd. De runderen en varkens hebben een prettig leven gehad in een natuurlijke omgeving. Daarbij blijven ze gevrijwaard van chemische middelen of preventieve antibiotica, terwijl er evenmin hormonen toegediend worden. De varkens en runderen hebben heerlijk geleefd en hebben heerlijk rond kunnen scharrelen op de Franse landschappen.

Dat is wat u uiteindelijk proeft in ons vlees

Ons vlees is vlees met een verhaal. Elk stuk vlees wordt met passie bereid en we zijn trots op ons Frans Limousin scharrelrundvlees en de Franse graanvarkens. Deze varkens leven zo lang mogelijk bij de moeder en dat bij de traditionele Franse boeren, in een heerlijk zacht klimaat. Varkens leven er als varkens. Zoals het hoort. En dat is uiteindelijk wat u proeft wanneer u besluit uw vlees bij ons te bestellen. U kunt ons vlees online bestellen en het afhalen op het moment dat u dat wilt. Dat kunt u gemakkelijk doen aan de zijkant van onze slagerij!

Winkelwagen