Biologisch vlees bestellen

Biologisch vlees bestellen

Biologisch vlees bestellen? Dat doet u uiteraard bij ons. Want wat hebben we in dat kader eigenlijk niet te bieden? Van varkenswangetjes tot een varkenspoot kopen en van salades bestellen tot barbecue vlees bestellen, wij kunnen u op alle vlakken meer dan goed van dienst zijn. Lokaal vlees kopen is wat u bij ons doet, voor gourmet en bbq in de vorm van kip, lamsvlees, maaltijden, bijgerechten en panklare producten.

Biologisch vlees bestellen was nooit eerder zo makkelijk

Daarmee is nog lang niet alles wat betreft biologisch vlees bestellen genoemd. We bieden u rundvlees salade en paté, varkensvlees, vleeswaren, worst en borrelgarnituur en altijd kwaliteitsvlees met een duidelijke herkomst. Wat we u vooral bieden is natuurlijk geteeld rund- en varkensvlees uit Frankrijk. En bovendien een heel groot assortiment aan vleeswaren. U heeft bij ons dus ontzettend veel keuze.

Onze specialiteiten? Gourmet, bbq, maaltijden en bijgerechten en panklaar producten

U kunt biologisch vlees bestellen, betalen en uw vlees vervolgens zelf afhalen wanneer het u uitkomt en dat aan de zijkant van de slagerij. Als we kijken naar alles wat we u bieden, dan willen we de luxe gourmetschotel, bbq, maaltijden en bijgerechten en panklaar producten toch wel als onze specialiteiten benoemen.

Al ons vlees is op natuurlijke wijze geproduceerd

Koopt u een stuk vlees bij ons, dan bent u er zeker van dat alle stukken vlees op natuurlijke wijze geproduceerd zijn. De runderen hebben in een natuurlijke omgeving een waardig leven kunnen leiden. Daarbij hebben de runderen geen chemische middelen of preventieve antibiotica toegediend gekregen. Ook van het toedienen van hormonen is geen sprake. Het is een simpel verhaal. De runderen hebben heerlijk rond kunnen scharrelen op het Franse landschap. Het komt de smaak van het vlees nadrukkelijk ten goede. Daarmee zijn we dus meteen ook het perfecte adres voor biologisch vlees bestellen.

Varken kunnen nog echt varkens zijn
Ons vlees heeft een verhaal. We bereiden ons rund- en varkensvlees met passie. Het vlees komt uit Frankrijk en we zijn trots op ons Frans Limousin scharrelrundvlees. Dit is zeer fijn vezelig en vooral ook overwegend mager vlees. Het vlees heeft bijzonder veel smaak, een fijne dooradering en staat bekend om de natuurlijk, gelijkmatig verdeeld vet. De Franse graanvarkens kunnen in Frankrijk ongestoord hun gang gaan en blijven zo lang mogelijk bij hun moeder. Daar kunnen de varkens nog gewoon echt varkens zijn. En dat proeft u uiteindelijk!
Winkelwagen